Welkom | Menukaart | Lunchkaart | Drankenkaart | Wijnkaart wit | Wijnkaart rood | Wijnkaart rose

Wijnkaart Wit:

· Vistana Sauvignon Blanc/ Semillon (Chili)
Heerlijke frisse witte wijn, fris door de sauvignon blanc, en fruitig van de semillion

Per glas
3,50
Per karaf
12,50
Per fles
18,50
· Niel Joubert Sauvignon Blanc (Zuid-Afrika)
Rijpe, friszure en witfruitige witte wijn uit de Nieuwe Wereld van de gelijknamige druif. Uit warmere klimaten alcoholrijker en zonder de frisse citrustonen
22,50
· Chateau Des Eyssards Sauvignon Blanc (Frankrijk)
Toegankelijke wijn met aroma’s van appel, perzik en een vleugje banaan. Een absolute aanrader bij gekookte en gebakken vis- en schelpdieren.
23,00
· Domaine De Panerie Cuvee Catherine (Frankrijk)
Deze houtgeeikte Chardonnay komt uit 2008. Hij heeft een mooie, sterke afdronk die lekker wat blijft hangen. Dit is een uitstekende combinatie bij roomsauzen.
24,50
· Basa Rueda (Spanje)
Spaanse witte wijn is biologisch maar niet daarvoor gecertificeerd, is gemaakt van druiven uit meerdere gebieden van de Rueda. De wijnmaker wordt ook wel de “flying winemaker” genoemd, omdat hij vanuit meerdere streken druiven combineert. Deze wijn wordt gemaakt van voornamelijk Sauvignon Blanc maar ook van Verdejo en Viura.
25,00
· Bolla Pinot Grigio (Italië)
Mooie aroma’s van tropisch en citrus fruit, soepel en verfrissend van smaak. Lekker met salades, mosselen en als aperitief.
25,00
· Big House White (Californië)
De Big House winery is gelegen in Soledad, Monterey County (Californië), niet ver van de Soledad State Correctional Facility (gevangenis), beter bekent als “The Big House”. Niet alleen wordt de naam ontleed aan deze gevangenis, maar ook staat dit gebouw op het etiket van de Big House wijnen afgebeeld. De stijl van de wijnen is ronduit uniek te noemen. Het is het blenden van hoofdzakelijk Mediterrane druivensoorten, wat de Big House wijnen zo uniek maakt. Voor deze wijn zijn er  42 soorten druiven gebruikt.
27,50
· Chateau Graville – Lacoste Graves (Frankrijk) Semillon / Sauvignon Blanc / Muscadelle
Deze Graves ontleent zijn naam aan de bodemgesteldheid, hij komt van ‘Graveleux’.
Dit betekent kiezel – en grindhoudend. Deze bodem zorgt voor een elegante,
zuivere wijn met aroma’s van honigh, acacia, perzik en amandel.

28,50
· Chateau Thieuley Bordeaux (Frankrijk)
Dit is een prachtige, inmiddels licht gerijpte droge witte Bordeaux, op basis van Sauvignon Blanc, Sémillon en Sauvignon Gris. Deze wijn wordt al jarenlang gemaakt op Chateau Thieuley in de Entre-deux-Mers.
32,50
· Sancerre Eric Louis (Frankrijk)
Heerlijk frisse, toegankelijke wijn met aroma’s van appel en perzik. De smaak is dankzij de vriendelijke zuren volledig in balans.
36,50