Welkom | Menukaart | Lunchkaart | Drankenkaart | Wijnkaart wit | Wijnkaart rood | Wijnkaart rose

Wijnkaart Rood:

· Saint Martin Merlot (Frankrijk)              
Donker paarse wijn met aroma’s van rijp rood fruit. Mooie lange afdronk.

Per glas
3,50
Per karaf
12,50
Per fles
18,50
· Belair Bordeaux (Frankrijk)
Intense kleuren en met volledige samenhang met smaak van rode bessen en mineraal kruid,. cherry fruit, fijne tannine, evenwichtige structuur. Het uitstekende saldo maakt de Château de Bel Air op een optimale en universele begeleiding van voedsel.
20,00
· Niel Joubert Cabernet Sauvignon (Zuid-Afrika)
Mooie geur van rood en zwart fruit met een smaak van vanille en kruiden, erg zacht in de mond. Past heel goed bij rood vlees gerechten.
22,50
· Don Jacobo Crianza (Rioja-Spanje)
Warm, smakelijk, levendig en zacht van smaak. Goed van structuur, mooi in balans, in schitterende harmonie. In de afdronk wat houttonen. Druiven: Granache, Tempranillo, Mazuelo y Graciano.
24,50
· Valdemar Tempranillo Oakaged (Rioja- Spanje)
Deze wijn wordt gemaakt van uitsluitend de Tempranillo 100%. De wijn heeft een zwoele, zachte en verleidelijke geur met rijp rood fruit van kersen, daarnaast rozijnen, melkchocolade, krentjes, gedroogde vijgen en een tikje room. De smaak is zachte en aangenaam met rijpe kersen en bessen, sappig en niet te zwaar met een hint van vanille.
27,50
· Paul Boutinot Côte Du Rhone
Paul Boutinot heeft zich aangesloten bij het gezelschap van de “Rhone Riders”.
De zoektocht naar perfecte terroir heeft enkele uitstekende Cote de Rhone Villages opgeleverd. Deze prachtige wijn heeft 90 van de 100 punten gehaald bij Winespectator. Hij wordt gemaakt van Grenache Noir en Syrah
.
29,50
· Otto Bestue Tinto (Spanje)
Gemaakt van Tempranillo en Cabernet Sauvignon. Soepel, mondvullend en elegant van smaak. Prachtige wijn van een zeer gewaardeerde Bodega uit Spanje.
33,50
· Philippe Nusswitz Orenia (Frankrijk-Languedoc)
Nusswitz is benoemd tot beste sommelier in 1986. Hij verhuisde in 2002 naar de Cévennen, waar hij wijnmaker is geworden. Hij combineert een hoge kwaliteit van de wijnen met een moderne uitstraling. Hij maakt deze wijnen zo natuurlijk mogelijk en streeft ernaar zijn wijnen in de toekomst zelf volledig biologisch te maken. Deze wijn is bijzonder puur en bezit veel karakter.
34,00
· Chateau Auguste Merlot (Frankrijk-Bordeaux)
Volle rode wijn met kersen en zwarte bessen, een licht gekruid karakter en zachte tannines. Château Auguste is gelegen in het Bordeauxgebied en is eigendom van de Nederlander Steven Meijer. De stokken zijn gemiddeld tussen de 10 en 25 jaar oud.  Herkomst: Château Auguste, Saint-Emilion, Frankrijk. Druif: Merlot.
37,50